مطالب اینترنتی
صفحه نخست            تماس با مدیر            پست الکترونیک           RSS            ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده وبلاگ
نویسندگان


اگر شما هم از طرفداران لازانیا هستید می دانید این غذا را به طور معمول یا گوشت چرخ شده و یا با سبزیجات تهیه می کنند ولی تا به حال لازانیا را با ماهی و میگو امتحان کرده اید. شاید به نظرتون جالب باشد که از یک موجود دریایی در لازانیا استفاده کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو را به شما آموزش دهیم.

لازانیا با ماهی و میگو

را معمولا با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما در این مطلب طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو
را به شما آموزش آموزش می دهیم. در این حالت می توانید تنوع بهتری داشته باشید.

مواد لازم:

نمک، فلفل، روغن مایع و کره به مقدار لازم

لازانیا ۲۵۰ گرم

میگو ۲۵۰ گرم

ابلیمو ۲ قاشق غذا خوری

ماهی ۲ عدد

پنیر پیتزا ۱بسته

پیازچه یا موسیر ۳ بوته

مواد لازم برای سس:

خامه ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

شیر ۱ لیوان

کره ۳۰

گرم ارد گندم ۱ فنجان

قارچ ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۵ عدد

ریحان ۵ شاخه

نمک و فلفل به مقدار لازم

لازانیا با ماهی و میگو

طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو

طرز تهیه:

۱- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید

۲- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.

۳- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان
اب به آن اضافه کنید.

۴- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید

۵- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به
مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

۶- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

۷- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.

۸- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنیدتا یکدست شود.

۹- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.

۱۰- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

۱۱- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.

۱۲- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.

۱۳- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید

۱۴- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.

۱۵- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان
بریزید.

لازانیا با ماهی و میگو

میگو غذایی سالم

۱۶- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵
درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

آیا تفاوتی بین میگوهای یخی و تازه وجود دارد؟

ممکن است در روند آماده سازی میگوهای یخ زده، برای به تاخیر انداختن فساد و جلوگیری
از ایجاد لکه های سیاه، از افزودنی های احیاکننده شیمیایی که به «دیپ» معروف هستند، استفاده شود.
اسید اسکوربیک و متا بی سولفیت سدیم، از معروف ترین این مواد هستند. به همین دلیل بهتر است
اگر می توانید، میگو را هم مانند سایر خوراکی ها تازه خریداری و مصرف کنید.
البته استفاده از میگوهای یخی هم باوجود این مواد، اشکالی ندارد.

سوران ـ دکتر سلام



لینک منبع

مطلب طرز تهیه لازانیا اما اینبار با ماهی! +عکس در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 4 مرداد 1397
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :